Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Населені пункти Херсонщини обстріляли касетними снарядами

Про інформацію на лінії фронту розповів у групі Новини Нововоронцовщини Дмитро Бурлай. Вчора росіяни обстрілювали безжально населені пункти.

Село Нововоскресенське.
Вчора вранці ворог обстріляв село касетними снарядами, а вже ввечері обсипали все село протипіхотними фугасними мінами – лепесток (зі слів). На село прилетіло приблизно до 1000 шт. Люди не знають, що робити, всі двори, вулиці в них, на свій ризик збирають їх, щоб прибрати з подвір’я. Окупанти і самі не знають що робити.

Село Дудчани
Вчора село обстріляли з лівого берега. Є руйнація будинків та нерозірвані снаряди. Судячи по траєкторії снарядів – обстріл був зі сторони Лепетихи. Жителі самі не зрозуміли з яких причин був такий обстріл.
І такі повідомлення надходять від багатьох очевидців. Виходить, що деякі угрупування росіян між собою здійснюють якісь розбірки.

А тим часом сьогодні наші ЗСУ здійснили точковий удар по ворогу. За підтримки тяжкої техніки, авіації і артилерії було знешкодження 2 ворожих БТР та деякі позиції (в т.ч. й бліндажі) ворога по лінії фронту нашого регіону.

Є підтвердження знешкодження певної кількості піхоти окупантів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН