Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська державна морська академія проводить набір на навчання

Відповідно до наказу МОНУ №376 від 21 квітня 2022 р. Херсонську державну морську академію (ХДМА) разом з Відокремленим структурним підрозділом «Морський фаховий коледж Херсонської державної морської академії» (МФК ХДМА) тимчасово переміщено (згідно з наявною ліцензією на освітню діяльність, сертифікатами про акредитацію, свідоцтвами про атестацію) на базу Одеського державного аграрного університету, що за адресою: Канатна, 99, місто Одеса, Одеська область.

Завершення освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році відбувається згідно встановленого графіку. Складаються державні іспити та видаються документи про освіту відповідно до чинного законодавства України.

Вступна кампанія триває відповідно до затвердженого Міністерством освіти і науки України Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році.

У цей складний час Херсонська державна морська академія отримала усе необхідне офісне та канцелярське приладдя для забезпечення проведення вступної кампанії від надійних партнерів навчального закладу – найбільших крюїнгових компаній світу «Marlow Navigation», V.Ships та Профспілки робітників морського транспорту України.

Усіх юнаків та дівчат, які бажають отримати морську освіту, запрошуємо на навчання до славетного найстарішого в Україні морського навчального закладу Херсонської державної морської академії (ХДМА) та Відокремленого структурного підрозділу «Морський фаховий коледж ХДМА» для підготовки фахівців морської та суднобудівної галузей.

Детальну інформацію можна отримати на сайті академії і коледжу:

Головна сторінка

http://kmc.ks.ua/

Консультації можна отримати

електронною поштою:

pk@ksma.ks.ua та

maritime_college@ukr.net

або за телефонами:

Приймальна комісія

+380(95)409-89-75

+380(68)058-59-98

+380(93)722-95-23

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН