Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська державна морська академія підтримує партнерські відносини з іншими вишами

У середу, 15 червня, відбулася онлайн зустріч між Василем Чернявським, ректором Херсонської державної морської академії, директоркою наукового парку «Інновації морської індустрії» Альоною Лещенко, начальницею відділу міжнародних зв’язків Альоною Юрженко, представниками Державного університету інфраструктури та технологій і представниками Університету Плимунта. Модератором зустрічі виступив Філ Грей, директор консальтингової компанії у сфері вищої освіти Cormack Consultancy Group .

Онлайн зустріч відбулася у рамках програми “Unity”. Ця програма сфокусована на будівництві та підтримці довготривалих професійних відносин та партнерств між українськими закладами вищої освіти (ЗВО) та британськими університетами, відновленні та розвитку українських університетів протягом війни, формуванні партнерств для спільної роботи та подальшої інтернаціоналізації та сталого розвитку.

Онлайн зустріч розпочалася зі вступного слова трьох делегацій – учасників зустрічі (Cormack Consultancy Group, Херсонська державна морська академія, Державний університет інфраструктури та технологій).

Після цього представники ХДМА презентували науковий та освітній потенціал Академії. Обговорювалися перспективи подальшої співпраці, зокрема академічна мобільність професорсько-викладацького складу та студентів, розвиток наукової співпраці та спільна науково-проєктна діяльність.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН