Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 900 студентів стали випускниками ХДУ

Херсонський державний університет замовив друк документів про освіту для 935 випускників-бакалаврів, які успішно пройшли підсумкову атестацію. Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський:

– За її результатами, 98% наших здобувачів змогли, не зважаючи на всі складнощі військового часу, зміну місця проживання, перебування в окупації, відсутності українського мобільного зв’язку на Херсонщині, здати іспити. На 2-х з наших 9-ти факультетів – біології, географії та екології та психології, історії та соціології – взагалі 100% бакалаврів пройшли атестацію. Це просто фантастичний результат! Молодці!
Друк дипломів ми замовили у Івано-Франківську, тобто на підконтрольній Україні території та по місцю тимчасового розміщення центру управління ХДУ, як цього й вимагає Міністерство освіти і науки України. Кожен диплом та додаток до нього традиційно підпишу особисто, щоб передати частинку свої душі та енергії студенту.
Одночасно ми розробляємо механізм отримання оригіналів документів нашими випускниками. Не треба хвилюватись, якщо не буде можливості забрати оригінал – всім надішлемо скан-копії. Більше того, під час вступу до магістратури (подання заяв у електронному кабінеті) оригінали не потрібні – достатньо знати номер та серію, які будуть внесені до бази ЄДЕБО. Для вступу паперові документи надавати не потрібно.
Зустрінемось на загальних зборах випускників, які відбудуться найближчим часом у онлайн форматі. Звичайно, що не так всі уявляли випускний, але й не ми створили обставини, за яких не можемо провести традиційні урочистості у рідному університеті. Але ми обов’язково ще зробимо велику святкову зустріч нескорених та незламних випускників, чудові фото, на кшталт цього, минулорічного! Віримо у ЗСУ!
Все буде ХДУ! Все буде Україна!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН