Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Укрпошта” призупинила роботу відділень на окупованих територіях: коментар керівництва

“Укрпошта” відсьогодні призупиняє роботу на окупованих територіях Херсонської області. Про подальшу долю відділень розповів гендиректор Ігор Смілянський:

Бувають новини, про які сумно розповідати.

Але це війна, в якій є як поразки (тимчасові), так і перемоги

Склалася ситуація, в якій ми не можемо продовжувати роботу на окупованій Херсонщині, бо з рублями, зрадниками й окупантами ми не працюємо. Згідно з моїм наказом, ми ТИМЧАСОВО припиняємо діяльність Херсонської дирекції Укрпошти на тимчасово окупованій території з 1 липня. 

На території, що знаходиться під контролем України, ми продовжуємо виплачувати пенсії та субсидії в звичному режимі, і сподіваюсь скоро туди приїду. А також впевнений, що ці території будуть розширюватися з кожним новим днем і зовсім скоро ми зможемо відсвяткувати це разом із нашими працівниками.

Від початку окупації ми безперервно допомагали та підтримували нашу херсонську команду. Всім працівникам за червень буде виплачено повну заробітну плату. Також тим працівникам, хто залишався до кінця, буде надано матеріальну допомогу. Працівникам, які виїдуть на територію, підконтрольну Україні, ми допоможемо з працевлаштуванням у відділеннях, де це можливо. Ми продовжимо підтримувати всіх, хто цього потребує, бо Ви — частина Укрпошти.

Є ще одне питання, яке потребує відповіді — “Чи це вже назавжди?”. 

Сьогодні в регіоні, близькому до Херсону (про це пізніше), спілкувався з нашими хлопцями та дівчатами з ЗСУ. 

Так от –  їм, тим, хто спить в окопах, такі запитання не дуже б сподобалися. Військові боронять нас ціною власного життя. Окупація росіянами українських територій — явище тимчасове, німецько-фашистські загарбники теж загарбали чимало країн в перший час, але потім їх спустили з небес на землю, з росією буде так само! Віримо в нашу перемогу, віримо в ЗСУ!

Хочу подякувати нашій херсонській команді, яка мала велику відвагу працювати на стороні добра, доставляти пенсії та гуманітарну допомогу. Я залишаюся на зв’язку з Вами, тож за потреби звертайтеся, я з радістю відповім. Перемога буде за нами!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН