Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Херсонської області відмовляються співпрацювати з новою “податковою” службою

Минулого тижня стало відомо про захоплення приміщення Головного управління Державної податкової служби у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі. Колаборанки продовжують приховувати ім’я нового очільника, а ось про бажання, а скоріше його відсутність у підприємців працювати і сплачувати податки до російського бюджету розповів Володимир Молчанов:

прихованого і прізвищем і пикою “керівника” т.зв. “налоговой служби хєрсонской області” рашистські ТГканали і зрадники з телеканалу ВТВ дарма приховують. Його підривати не варто, він навіть на тлі загальної нікчемності зрадників виглядає віце-чемпіоном (чемпіоном і першим лавреатом премії Дарвіна є залишки савлучєнкі) за “результатами”, справжній штірліц, саботажник і головотяп:

120 юросіб і 53 ФОПи. Це багато чи мало? Скажімо так, юрособи бувають різні, більшість з них – це просто код в реєстрі, більшість з меншості – допоміжні структури, і з урахуванням бізнесів таких зрадників, як ковальов, овсепян, мірібян, філіпчук, сємєнчев, булюк, сальдо, німєтуллаєв – у них має бути більше ніж 120 юросіб. Наприклад, я нароховував у 2018 32 пов’язаних із сальдом юридичних особи лише приватного права, ще 6 таких були пов’язані з сємєнчєвим старшим. Тобто, навіть зрадники ігнорують вимоги свого “коллеги” засвічуватись аби колись платити данину в окупаційний общак (коли здійсняться їх мрії про “банк”, в якому можна буде відкрити “рахунки”). Навряд чи ігнорують через брак руzzкого патріотизму – просто “неначасі” – бо навіщо, вони що, рижі?

53 ФОПа на всю область – теж показово. В одному Херсоні ФОПів до вторгнення було 5000 тисяч. Частина зрадників теж мали цей статус. І теж мабуть не поспішають “укластися” в придуманий “начальніком Алєксєєм” дедлайн 7 липня.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН