Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перед втечею з Херсонської області російські військові розграбовують адміністративні будівлі

ЗСУ успішно працює на Херсонщині. Відчувають неминучість своєї втечі росіяни, які вже почали розграбовувати населені пункти. Розповіли про це місцеві мешканці:

“Ех, тільки говорила зі станіславцями (с.Станіслав знаходиться на лінії вогню). Там зі школи русня вивезла навіть парти, стільчики, ноутбуки, проєктор і телевізори на КРИМ”.

Російські військові вже прекрасно усвідомлюють, що в Херсоні вони ненадовго, тому грабують, як останній раз. Призначення полудурків на посади “ректорів” вишів відкриває їм приміщення навчальних закладів теж для пограбувань – і псевдоочільниками, і орками.

Херсон входить в стадію напередодні деокупації, тому важливо зберегти свій розум від численних нових призначень, кар’єрних злетів бомжів та двірників, маніпуляцій та провокацій, з якою орки і зрадники намагаються на рівні істерики кричати, ніби на своєму лобі дірку малювати: “рф навсєгда”.

НІ, Херсон – це Україна.

Найтемніший час перед світанком, тому бережемо себе, не ризикуємо, бо нам ще відчищати/вимивати Херсон від плісняви!
Ой і багато буде роботи! Не допоможе оркам і метод мітити територію краденими фарбами з наших магазинів, малюючи триколор, та розміщенням своїх глупих бордів про пушкіна, катерину та потьомкіна!

Все буде Україна!

Але українськлї символіки стає все більше на вулицях Херсона!.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН