Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колектив педколеджу у Бериславі відмовився працювати за російськими програмами

Бериславського гауляйтера Костюка Андрія, протеже самого генерала Литвина, поки ще директора педколеджа російські військові охороняють, як зіницю ока. Техніку нагнали на центральну площу Берислава, та й додому супроводжують його весь час, бо де вони ще такого дурника знайдуть на таку посаду в це час, коли над їх головами вже збиває руські літаки українська авіація? А грати роль Андрію Костюку зрадника треба до кінця, от він у середу і колектив зібрав педколеджу, аби врешті-решт той визначився – чи з Україною, чи

…Але викладачі, чуючи гуркіт американської зброї, яка все частіше летить в сторону Нової Каховки, тільки здивовано споглядали на зіркого героя від раші, думаючи, чи може він оглух, чи осліп від руських рублів? Колектив педколеджу проігнорував пропозицію гауляйтера, бо їх позиція за Україну.

Цікаво, а коли Костюка можливо вже звільнить Міністерство освіти України, бо якось невдобно стояти на розтяжці зраднику, та ще й на двох зарплатах. До речі, за держзраду кримінальна відповідальність-довічна, тож його матуся, яка зараз готує їжу російським солдатам, теж буде зайнята-носити передачі в тюрму! Слава Україні! Цікаво, а де генерал, депутат Херсонської обласної ради Валерій Литвин та його матуся, яка контролює все в Бериславському районі?

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН