Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Станіславі відновлюють об’єкти критичної інфраструктури: голова громади залишається на робочому місці

Очільник Станіславської громади Іван Самойленко розповів про пріоритетні напрямки щоденного відновлення життєдіяльності Станіславської громади, яка знаходиться у зоні поблизу ведення бойових дій:

Після 11 діб повернули телефон тепер з вами щодня спілкуємось.

Кожен день в роботі з ранку до вечора на благо нашої Станіславської громади і сусідньої також.

В період з 29 травня по день сьогоднішній ми щодня ремонтуємо високовольтні лінії електромереж, які руйнуються від обстрілів.

Найбільше страждають вуличні лінії ПЛ-0.4кВ, за ними посідають 2 місце аварії на лініях ПЛ-10кВ як в селі так і за межами наших сіл.

Високовольтна основна лінія ПЛ-35кВ посідає 3 місце по аварійності та 1 основне місце по знеструмленні наших 12 сіл що живляться від Білозерської підстанції.

Сьогодні ми поремонтували за весь час війни 6 поривів на цій лінії.

Поремонтували сьогодні лінію ПЛ-35кВ над трасою Надеждівського повороту, так далеко від дому ми ще не ремонтувалися. Все справили і 12 сіл забезпечили напругою.

Дякую нашим хлопцям Голованюку Василю, Андрію Доскучинському та всім нашим помічникам у нелегкій справі.

Ми разом того варті.

Також повідомляю, що всі плітки, які розводять антихристи щодо мого звільнення, моєї втечі, моєї відпустки неправдиві. Я щодня на роботі приймаю громадян та допомагаю їм вирішувати їхні прості життєві проблеми та проводимо ремонти об’єктів життєзабезпечення нашої громади.

Повідомляю, що в селі Софіївка, Широка Балка, Станіслав є електроенергія, водозабезпечення, газозабезпечення, працює автоперевізник на маршруті. Жителі Олександрівки, які перебувають в селах нашої громади не залишені поза увагою.

Сподіваємось на виплату пенсії 23-25 червня.

Нагадую про вашу персональну обережність під час обстрілів, бережіть дітей і себе, будьте уважні, перебувайте в укриттях.

Буваємо здоровими.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН