Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Посеред дня у Херсоні російські військові викрали людину

У вівторок, 14 червня, в окупованому Херсоні, на блокпосту біля кафе “Наіри” без пояснення і ясних на те причин, забрали Гордейчука Віктора Борисовича, 1988 р.н. Про деталі викрадення розповіла дружина чоловіка:

Ми з Херсона поверталися додому, пройшли перевірку документів, у багажнику везли хімікати для обробки землі. Військові цікавилися яким видом діяльності займається. Почувши у відповідь, що підприємницькою діяльністю, фермерським господарством, вони забрали документи чоловіка, і тримали його на посту близько двох годин. В цей час перерили машину, наші телефони та навіть жіночу сумочку. Через хвилин 20 це знову повторилося. Невідомо що шукали, бо нічого не знайшли. Потім зі сторони міста Херсон приїхала машина з людьми у масках, посадили мого чоловіка у свою машину і повезли в місто. Я звернулася до воєнної комендатури, написала заяву, але ніякої відповіді, крім “ожидайте” не отримала.

Зауважу, що ніякою незаконною діяльність Віктор не займався. З 2016 по 2021 рік, був сільським головою с.Збур’ївка Голопристанського району. З 2021 року є депутатом Бехтерської територіальної громади. Постійно підтримує та допомагає всім, хто цого потребує.

Дуже прошу Міжнародний червоний хрест втрутитися в ситуацію і сприяти звільненню мого чоловіка.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН