Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський агровиш отримав від USAID методології для майбутніх фахівців із землеустрою

Херсонський державний аграрно-економічний університет отримав навчальні матеріали та зразки виконаних робіт за результатами пілотних проектів з методології розробки комплексних планів просторового планування територій громад від USAID.

Про це повідомляє пресслужба Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

На жаль, Херсонська область тимчасово окупована російськими загарбниками, але університет проводить навчання дистанційно та евакуйовується до м. Кропивницького Кіровоградської області.

Керівництво університету отримало зразки матеріалів у приміщенні Національного університету біоресурсів і природокористування України в Києві. Викладачі використовуватимуть розроблені АГРО матеріали для підготовки майбутніх фахівців із землеустрою.

Крім цього, партнер АГРО, виконавець робіт, компанія «Бломінфо», передала НУБіП матеріали пілотних проектів 19 модельних громад, які були реалізовані за підтримки АГРО у період 2018-2019 рр. На жаль, більшість з цих 19 громад наразі також тимчасово окуповані, але їх досвід і розроблені комплексні плани обов’язково знадобляться цим громадам для відбудови після звільнення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН