Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери передали гуманітарну допомогу мешканцям Нововоронцовки

Волонтери Благодійного фонду «Українці переможуть!» знов підготували пакунки і ми їх відвезли жителям Нововоронцовки, де нині залишається білизько 2000 жителів. Про це розповів очільник фонду Ігор Йосипенко:

Разом з нами цього дня вирушив і представник міжнародної компанії WCK, місією якої є допомога нужденним.

Деякий час з початку російсько-україснької війни цей населений пункт був в сірій зоні, під обстрілами російських загарбників, але нині – під контролем ЗСУ, але ситуація з продуктами харчування в селищі непроста.

Ми вже тиждень разом з моєю командою волонтерів розвозимо допомогу жителям Нововоронцовської громади в різні населені пункти Дніпропетровської та Херсонської областей, куди виїхало місцеве населення.

Але ця зустріч в Нововоронцовці особливо емоційна, бо ці люди залишаються біля лінії фронту, тримаються власних домівок, бережуть їх і мріють про спокій. Надзвичайне затишне і гарне селище, але навколо пошкоджені хати, автівки, дороги і звуки арт – це нагадує, що поряд російські загарбники, яких треба викинути з нашої землі, бо тут ніхто не чекав їх.

Діти в Нововоронцовці з посмішкою зустрічають нас, ми привезли гостинці і для них!

Наш гість намагається максимум зрозуміти ситуацію та потребу людей в подібних зонах, аби передати міжнародній спільноті картинку цієї несправедливої війни, де гине і страждає мирне населення!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН