Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пішов з життя заслужений лікар України Анатолій Горб

Про важку втрату повідомили у Хероснській обласній дитячій лікарні. Після тяжкої довготривалої хвороби сьогодні зупинилося життя херсонського лікаря ГОРБА АНАТОЛІЯ ЛЕОНІДОВИЧА.

Світлий спомин… Багаторічно відданий соїй справі він очолював відділення Обласного центру для дітей з ураженням нервової системи , порушенням функцій опорно-рухового апарату та психічного здоров’я. Був одним із ведучих неврологів України, заслужений лікар України.

За час роботи проявив себе як чудовий організатор , висококваліфікований спеціаліст, заснував одну з найкращих неврологічних служб на Україні, неодноразово приймав участь у міжнародних конгресах за спеціальністю “Неврологія дитячого віку”, всеукраїнських конгресах та з’їздах, обласних та міських конференціях по актуальним питанням дитячої неврології.

За час роботи багаторазово був нагороджений почесними грамотами Кабінетом Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Обласним управлінням охорони здоров’я , Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні.

У 2011 році Указом Президента України йому було присвоєно почесне звання “Заслужений лікар України”.

Редакція видання “Український Південь” висловлює співчуття рідним та близьким!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН