Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бізнес-імперія херсонських колаборантів: яке майно має Володимир Сальдо

Днями фейковий «очільник адміністрації» окупантів у Херсоні Володимир Сальдо, призначений агресором у ролі «говорючої голови» заявляв російській пропаганді про «бездумність» запроваджених щодо нього санкцій Європейського Союзу, оскільки нібито він «не має там майна чи рахунків».

Паралельно, слідуючи вказівкам Кремля, Сальдо лякає херсонців заведенням у регіон «миротворчого контингенту ОДКБ». Насправді країни цього об’єднання «сателітів росії» жодного бажання надсилати власних громадян помирати в Україні не мають, хоча й не заважають рекрутуванню росіянами відповідних найманців; так у Запорізькій області на боці загарбників були дійсно помічені окремі громадяни Білорусі.

Примітно що Сальдо очевидно не зрозумів поставленому йому завдання та узагалі слабо уявляє «статус миротворців», оскільки став з ходу пропонувати їм «охорону громадського порядку» та забезпечення «культурно-масових заходів».

Втім, повертаючись до нібито «бездумних санкцій» щодо Сальдо варто констатувати, що не все так просто.

Адже бізнес-клан Сальдо насправді має відповідні «європейські інвестиції», які масово оформлюються через доньку фейкового «губернатора» Ірину Сальдо, що проживає у Франції біля Ніцци та позиціонує себе як «бізнесвумен з придбання та перепродажу чи здачу в оренду люксових апартаментів».

Те що Ірина Сальдо у соціальних мережах пропонує «послуги медитацій та енергопрактик» під псевдонімом «Діадема Луір» не означає що вона є звичайною екскортницею за 375 євро на годину. Адже саме через неї Володимир Сальдо наразі «легалізує» шляхом скуповування нерухомості вкрадені ним на окупованій Херсонщині кошти, а також і гонорари від його московських господарів.

Примітно що на Ірину Сальдо її батько ще до 2022 року «отписав» частки у компанії «Херсонбуд», вона також пов’язана з низкою фірм щодо яких тривалі кримінальні провадження, таких як «Дніпровська торгівельна компанія» або «Сі Деко», а також херсонськими фірмами «Конка» та «Бебко-Авто».

Також варто нагадати про дві квартири родини Сальдо у Києві, їх апартаменти в Одесі у комплексі «Нова Аркадія», а також апартаменти у ялтинських комплексах «Консоль» у селищі Восход та в «Оренда Плаза». Крім того матері Ірини, Любові Сальдо належать долі у фірмі «Каштан» з Коростишева та у концерні «Житомирський граніт» спільно з громадянами росії.

Отже насправді клану Сальдо, що наразі наживається на смерті та горі пересічних херсонців, є що втрачати і очевидно що він це втратить.

Association of Reintegration of Crimea

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН