Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові влаштовують свавілля в селах Херсонської області

Села Херсонської області переживають скрутні часи. Окрім гуманітарної катастрофи, частина з них знаходиться під постійними обстрілами. Люди позбавлені даху над головою, засобів зв’язку та елементарних побутових речей. У соціальних мережах розповіли про ситуацію у селах поблизу лінії фронту:

Є багато питань… Чому всі говорять за один Херсон, а за села які знаходяться теж в окупації? Про села Великоолександрівської громади такі як Трифонівка, Нова Кам’янка та інші біля них, говорити не потрібно?

Орки (російські військові – ред.), які знаходяться уже більше 3 місяців в цих селах, не дають спокою людям. Ці дні дуже тяжкі для Трифонівки, адже кожного дня вдень та ввечері ідуть обстріли, помирає худоба, ранить людей, потерпають від обстрілів будинки, техніка, яку люди все своє життя доглядали, вкладали кошти (я розумію це не головне, головніше своє життя, але шкода теж).

Орки (російські військові – ред.) в селі Трифонівка, знаходяться як у себе дома, ДНР і ЛНР оселилися у школі, а буряти то взагалі жах, поховали в складах людей свою техніку, ходять по селі в домівки та просять що поїсти, та є таке що просто беруть все що їм потрібно. Не потрібно мовчати, потрібно говорити, що насправді відбувається!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН