Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На блокпосту у Херсоні ретельно перевіряють молодиків

Мешканці Херсона розповідають про детальні перевірки на в’їзд до мікрорайону Корабел. Про випадок спілкування з російськими військовими переповідає у соціальних мережах. Росіяни намагаються “навчити” як треба з ними спілкуватися:

сьогодні дуже ретельно перевіряли на в’їзді в мікрорайоні Корабел, розшукували двох молодиків, так що черга розтягнулась іноді аж за міст і треба було годинами чекати…Що ж сталось? Що за хлопців шукали ?

Вчора ввечері з центру йшли два хлопця “націоналісти спортивної статури,” як потім запишуть зі слів росгвардійців! Хлопці йшли на Острів, до них доколупуваться стали три росгвардійці: “Ребят, ви такіє спортівниє, наверно спортом занімаєтесь?” Херсонці не мали намірів спілкуватись з озброєними росіянами, тому прискорились та відповіли, що займаються шашками з дитинства! Це дуже не сподобалось асвабадітєлям і вони приблизно з 20 хвилин розповідали, як мають себе вести українці при спілкуванні з бравими вояками РФ, при цьому росіяни розповіли, що майже все своє життя займаються бойовими видами і мабуть прифастнули, що якісь там чемпіони ММА Саратова, взагалі вимусили битися нащіх пацанів проти “чемпіонів”, ітого усі троє мали звертатись за медичною допомогою , а двоє шашистів відмудохали росіян так, що ММА- від росгвардії назвали їх партизанами і оголосили в розшук…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН