Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українські військові пропонують росіянам здаватися в полон

Про ситуацію на півдні розповіли у групі Новини Нововоронцовщини. Повертатися у населені пункти і досі небезпечно через постійні обстріли, однак ворог втратив мотивацію. Росіянам пропонують добровільно здаватися в полон.

Кожного дня мене запитують мої друзі, чи можна повертатися, чи безпечно вже стало?. Я для роздумів приведу одну статистику від місцевого мешканця с.Осокорівка. За вчорашній вечір в село було приблизно 40 “прильотів”. За ніч більше 60. Я не знаю як дати відповідь чи можна повертатися чи ні. Все залежить від морального сприйняття даної ситуації. Але небезпека ще існує. Обстріли зі сторони окупантів ще йдуть. І обстрілюють не лише с.Осокорівка.

Берегові села – для того, щоб виїхати в Берислав, Херсон окупанти виписують певні пропуска на конкретну особу. Виїхати фактично можливо для того, щоб закупити товар для мешканців.

Степові прифронтові села – по факту мешканці ізольовані від всього світу. З населеного пункту поки не випускають.

Але моральний стан орків є негативним. Воювати їм вже не хочеться. Воно і зрозуміло – наша арта працює добре. В більшості випадків це паніка у представників ДНР.

 

Для таких осіб, для того, щоб здатися в полон, номер зв’язку: +380962330391

 

Він є офіційним в нашому регіоні. Телефонуйте – з Вами обговорять умови капітуляції. І не забувайте, що в разі здачі в полон з технікою – залишитеся не лише живими, а ще Україна виплатить й солідну винагороду.

 

А для всіх нас вчергове скажу – ми на своїй землі. За нами правда, за нами буде перемога. ЗСУ рішучі у своїх діях.

Все буде Україна.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН