Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гуманітарну допомогу передали Нововоронцовській громаді

Мешканцям Нововоронцовської громади передали гуманітарну допомогу. Про це повідомив очільник Благодійного фонду “Українці переможуть” Ігор Йосипенко:

Цей насичений і чудовий день я провів у Нововоронцовській громаді. У мене була можливість майже доторкнутися до моєї другої батьківщини, моєї рідної Бериславщини.

Відвідавши Нововоронцовську громаду, я не тільки обговорив спільний план дій з гуманітарних питань, але і поспілкувався з гарними людьми, моїми земляками, патріотами України, які кожного дня непомітно працюють на перемогу. Я майже фізично побував/доторкнувся до моїх рідних сіл – Качкарівки, Новокаїр та Милового. Як я за ними сумую!!! І тільки зараз розумієш, що і повітря, і спів пташок тут особливі, а також тут неймовірні краєвиди нашого Дніпра. Все таке рідне і неперевершене.

Впевнений, зовсім скоро ми повернемося до нашого повсякденного життя. Залишилося почекати зовсім трішки. ЗСУ вже в дорозі! А наша задача – підтримати громади, допомогти нашим людям. Чим активно з моєю командою волонтерів з перших днів війни в нашому БО «БФ «Українці переможуть!» ми і займаємося! На фото поряд зі мною: Мовчан Олександр Валентинович – староста села Золота Балка, Наталья Андрііївна Киян – людина, якій довірив певний обсяг гуманітарної допомоги. Також ми визначилися, що саме треба доставити для жителів Нововоронцовки в найближчі дні. Українці переможуть!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН