Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонець, який виїхав з окупованих територій, став на захист країни

Херсонці стоять на захисті держави. У кожного своя історія: хтось служив за контрактом задовго до повномасштабного вторгнення, хтось став добровольцем і пішов на фронт вже зараз. Справжні патріоти готові звільняти рідну землю. Власною історією поділився один з мешканців області, який долучився до ЗСУ та готовий докладати зусиль для звільнення рідної землі:

На завжди запам’ятаю мить, коли виїхав з окупованого Херсону в квітні місяці, проїхавши відсічку де закінчується сіра зона, встановлений прапор України на залишках розбитої ворожої техніки і як військові ЗСУ на блок пості пригостили моїх дітей солодощами. І тепер, будучі в лавах ЗСУ, особисто відчуваю цю потожну інергію і драйв наших воїнів!

Мотивація у наших військових єдина, Україна наш дім і окрім як битися за свій дім, свою свободу, іншого не лишилося! ВІРТЕ В ЗСУ!!! ХЕРСОНЦІ ТРИМАЙТЕСЬ ЗСУ ВЖЕ ЗОВСІМ ПОРЯД. ТРИВАЄ РОБОТА ПО ЗВІЛЬНЕННЮ ХЕРСОНЩІНИ!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

Поділитись публікацією

2 коментарі

  1. Сил, терпіння, наснаги та витримки!!!! Гордість країни!!!!!! Разом до перемоги!!!! Слава Україні!!!!! Героям Слава!!!!!

  2. Российским гражданам сложно увериться, собственно что теперь уже больше ста суток их в совокупности управление отправляет их всех сынов на скорую гибель в бездумной войне против украинского государства.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН