Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У зонах ведення бойових дій відновлюють зв’язок та інтренет з’єднання

Оперативна інформація Держспецзвʼязку про роботу мобільного звʼязку, інтернету та цифрового телебачення в Україні станом на 18:00 26 травня 2022 року.

За координації Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку фахівці Датагруп забезпечили налаштування додаткових точок доступу до мережі “Інтернет” у Миколаївській області для безперебійного доступу до інтернету об’єктів критичної інфраструктури.

Фахівці Укртелекому оперативно зреагували на погіршення якості послуг міжміського, міжнародного телефонного зв’язку та доступу до інтернету в місцях бойових дій Запорізької області. Протягом кількох годин вдалося повністю відновити зв’язок і доступ до мережі.

Водночас ремонті бригади Укртелекому завершили ремонтно-відновлювальні роботи в Одеській області. Тож тепер інтернет є в усіх містах і селах, де компанія надає послуги.

На Херсонщині відновлено надання послуг ще у двох населених пунктах. І зараз в області інтернет доступний вже у 82% населених пунктів, де є мережі оператора.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН