Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На окупованих територіях російські військові проводять пропагандистську роботу

На тимчасово окупованих територіях росіяни активно ведуть пропагандистську роботу. Знімають сюжети, завозять “журналістів”. Людям, які майже 3 місяці перебувають в окупації та не мають інших джерел інформації нав’язують ідеї про обстріли населених пунктів українськими військовими, які навіть не базуються у тому напрямку. Про настрої людей розповіли у групі Снігурівської газети СНІГ:

Люди там залишились різні, переважно ті, хто має чітку позицію, що це українська земля, що незабаром місто звільнять. Але з’явилися і ті, хто вважає, що нам і так непогано живеться, гуманітарка завозиться.

І вже дивляться трохи інакше на факт перебування окупантів у місті. Тому що і пропаганда працює: “Ось вас бомблять, вони не рахуються з вашими життями, бомблять по житлових масивах”. Хоча є багато свідків того, що вночі, або ввечері мінометний розрахунок окупантів з різних місць Снігурівки стріляє по житлових масивах. Тому що прильоти снарядів часто відбуваються з того боку, де українських військ немає, а стоять тилові частини окупантів.

Вони видають це так, що “вас обстрілюють ваші ж”. І звісно, люди похилого віку вірять. Вступають в діалоги з окупантами, дають коментарі, інтерв’ю всіляким російським репортерам та блогерам.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН