Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці лікарі надають допомогу пацієнтам

23 травня відбулися збори колективу КНП Центральна міська лікарня міста Нова Каховка” НМР під головуванням генерального директора Гончарової Наталі Яківни.

Одним з головних питань, які розглядались, були основні показники діяльності Лікарні та особливості роботи медичного підприємства в умовах воєнного стану – нової реальності, яка диктує нові підходи в роботі Лікарні, до надання медичної допомоги.
Медичний персонал надає медичну допомогу всім, хто її потребує. Здебільшого люди звертаються із серцевими проблемами, хронічними захворюваннями, гіпертонічними кризами чи потребують психологічної допомоги. Також, періодично госпіталізується цивільне населення з вогнепальними пораненнями. Їм надається вся необхідна медична допомога, в тому числі оперативне втручання.
Усі підрозділи медичного підприємства працюють у звичайному режимі. Обидва лікарняні комплекси забезпечені автономними джерелами живлення. Наповненість у стаціонарах становить близько 50%. У відділеннях надається як терапевтична, так і хірургічна стаціонарна медична допомога.
Операційний блок готовий до надання цілодобової допомоги. У поліклініках працює лабораторна, рентгенологічна та фізіотерапевтична служби, кабінет функціональної діагностики, ендоскопічний кабінет, кабінет ультразвукової діагностики жіночих статевих органів, кабінети вузьких спеціалістів, які проводять консультування та надають потрібну допомогу.

Генеральний директор Наталія Гончарова зазначила: «Я пишаюсь нашими медиками, які сьогодні в складний воєнний час продовжують надавати медичну допомогу всім хто її потребує. Жоден підрозділ Лікарні не закрився, всі працюють і рятують життя жителів міста та прилеглих районів, в тому числі постраждалих від воєнних дій».

Новокаховська міська територіальна громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН