Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські науковці продовжують дослідницьку роботу

Організувати конференцію взагалі складно, а у воєнний час – тим більше, бо ні в кого немає досвіду жити у час війни. Внесок вчених, дійсно, важливий для відродження нашої країни. Для цього всі таланти потрібні. І кожен вільно обирає свій фронт боротьби.

Професор кафедри менеджменту, маркетингу і туризму ХНТУ Корчевська Лілія Олександрівна взяла участь у міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект», організатором якої став Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету. Про це розповіли на сторінці навчального закладу.

Участь в онлайн-конференції взяли понад 100 осіб з 7-ми закордонних та 30-ти вітчизняних закладів вищої освіти та організацій, в тому числі, науковці та фахівці-практики з 5-ти країн (Румунія, Словаччина, Польща, Литва, Молдова) та 12 міст України (Київ, Львів, Одеса, Полтава, Запоріжжя, Харків, Херсон, Умань, Вінниця, Тернопіль, Ужгород, Чернівці).

Учасниками підготовлено майже 70 тез доповідей.

Мета конференції – визначення проблемних місць та пріоритетних напрямів розвитку сфери гостинності у регіонах, зокрема у воєнний та післявоєнний періоди.

Пані Лілія підготувала доповідь «Стан, особливості та перспективи туризму у воєнний та поствоєнний період», у якій зазначила про критичний стан туристичної галузі саме на Херсонщині. Вона дала інтерв’ю чернівецьким телеканалам, де розповідала про життя в окупації, привертаючи увагу до Херсону. Адже продовжує підтримувати своїх херсонців так, і тим, чим вміє.

Після цікавих доповідей, активних їх обговорень та онлайн-дискусії було підведено підсумки міжнародної науково-практичної конференції та прийнято резолюцію.

Видих розгубленості.

Вдих життя.

Життя – з Україною!

Де б ми не були…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН