Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зруйновану під час бойових дій Олександрівку на Херсонщині пообіцяли відбудувати

Село Олександрівка Станіславської громади стало місцем запеклих бойових дій. Внаслідок чого село майже вщент зруйновано, нещодавно показали відео з наслідками руйнувань. Попри це місцеві хочуть повернутися у свої навіть зруйновані будинки, тому село обов’язково відбудують, – заявив очільник громади Іван Самойленко:

До мене звернулись жителі Олександрівки з питань що їх сильно хвилюють тому вам копіюю повний текст їхнього звернення та нижче моя відповідь.

Добрий день! Дмитрович іще одна римарка до вашого відома. Пишу не від себе а від усіх мешканців села Олександрівки. Пройшов такий слух що ви хочете розселити наших людей по селах і не відбудовувати наше село. Але люди проти такого рішення. Всі будуть вертатися по домівкам якіб вони не були і вам прийдеться відбудовувати наше село. Якщо треба буде ми будимо звиртатися письмово у всі інстанції країни. Ви повинні нас почути. А ще краще як би ви поставили себе на наше місце. Дай Боже щоб ці слухи не виправдали себе. І ви б ніколи нам такого не запропонували. Вибачте якщо щось не так. Але ми хочемо щоб ви знали нашу позицію і вона не змінна. Дякую що вислухали.

Дякую за запитання тому даю вичерпну відповідь.

Село Олександрівка є основою складової нашої Станіславської громади тому після війни ми всі разом будемо відбудовувати наше найбільш постраждале село внаслідок війни, ми село відбудуємо та зробимо його таким самим красивим як воно було до початку війни. Залучатимуться кошти на відбудову села із сільського, обласного, державного бюджетів, від зарубіжних донорів та різноманітних програм щодо відбудови, реконструкції та придбання будівель тому хвилюватися немає чому.

Так, дійсно, буде дуже важко та ми разом з вами того варті, відбудуємо і будемо жити як жили у мирі та злагоді у красивому селі.

Село Олександрівка було, є зараз і буде завжди з нами.

Ви всі мої найкращі і найцінніші, тому, що ми всі одна єдина Станіславська родина до складу якої входять наші найкращі села Олександрівка, Станіслав, Широка Балка, Софіївка.

Поремонтуємо по всіх наших чотирьох селах інфраструктуру, комунальне майно та майно громадян.

Ми разом єдина громада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН