Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський фонд допомагає родинам області під час війни

Фонд громади Херсона “Захист” на пожертви благодійників допоміг уже сотням родин Херсонщини. Проте заявок фонд отримує все більше, а коштів залишається не так багато. Нині для забезпечення потреб населення фонду треба мільйони гривень, таких коштів немає. Як допомогти фонду, розповіли у соціальних мережах:

Як боляче читати заяви на допомогу для дітей! Ці заяви накривають нас, команду Фонду громади Херсона “Захист”, як лавина. Ось я з третьої ночі не можу спати, бо дринькає телефон – тільки за годину до четвертої надійшло більше як 30 заяв!

Загалом, щоб задовольнити тільки ті прохання, що вже надійшли, потрібно близько трьох мільйонів гривень(((
Ми не фінансуємося державою. Ми допомагаємо за рахунок пожертв благодійників, яких з кожним днем війни надходить все менше.

Можливо, прочитавши цей крик душі батьків, і ти вирішиш допомогти?(не роблю скріншоти з розумілих причин, орфографію зберігаю)

-Доброго ранку . Подала заявку,дуже надіюсь та чекаю на допомогу,адже коштів зовсім немає. Нема даже на молоко діткам та на хліб. Роботи немає . Заощадження закінчились !!! Маю трое діток . Живемо в окупації.

-я с новотроецка .у мене 4 деток я мама одиночка роботи нимаю детских немаю допоможить буд ласка наданий момент нимае счого покормить и заварить допоможить пожалуста благаю допоможить
– Прошу. Допомоги тому умене четвиро дітей меншому 7 місяців я мати одиночка. Умене немає майже коштів на иснуваня

– двоє діток (11місяців,та 9років )роботи немає ,чоловіка звільнили . Грошей немає ,потрібні підгузки та харчування . Місто Нова Каховка.

З радістю приймемо онлайн твою ПРИВАТНУ благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом») — http://zahyst.ks.ua

будемо вдячні за допомогу перерахуванням ВІД ЮРИДИЧНИХ ОСІБ за реквізитами:
Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»
р/р UA683052990000026007041101328
МФО 352479
АТ КБ «Приватбанк»
Призначення платежу – «Рятуємо разом»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН