Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні з’явилась українська символіка на вулицях міста (фото)

Сьогодні в Україні відзначають День вишиванки. Херсон завжди з радістю долучився до святкувань цього національного свята, але цьогоріч місто перебуває в окупації. Не дивлячись на це, українська символіка знов з’явилась на лулицях міста. Повідомляє про це журналістка Лідія Григор’єва:

Нескорений Херсон! Знов додалося української символіки. Кожна доба окупації – це шалений супротив, це громадянська позиція та єдність городян, які на кожному кроці дають зрозуміти російським загарбникам, що їм тут не раді!

У кожного з нас прапор України в серці, тому нас неможливо здолати, повернувши в жахливі часи тоталітаризму, зневаги до прав людини. ЗСУ працює, наші українські воїни роблять неймовірне. Цей акт насильства рф та деяких посібників над нашим містом ми не пробачимо, як і вкрадену нашу весну і загублені життя наших земляків! Численні провокації окупантів – не змінять хід історії, буде перемога добра над злом, яку ми будемо дуже цінувати І справ у нас у незалежній та єдиній Україні буде багато!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН