Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учень херсонського ліцею здобув срібну медаль на міжнародній виставці

11-12 травня у м. Катовіце (Польща) відбулась XV Ювілейна Міжнародна виставка винаходів та інновацій INTARG-2022 (XV Jubilee International Invention and Innovation Show INTARG® 2022). INTARG є мережевою платформою для просування інноваційних продуктів, технологій та послуг з різних галузей і сфер. Захід організовується за підтримки Федерації асоціацій винахідників IFIA та World Invention Intellectual Property Associations WIIPA та під почесним патронатом престижних польських та іноземних установ та організацій, а також за підтримки багатьох медіа-агентств. Цього року участь у виставці в онлайн-форматі взяли представники 50 країн світу.

Серед представників України учень 10 класу Херсонського фізико-технічного ліцею ради Ігор Котенко представив свій проект “Smart health bracelet for educational institutions” і виборов срібну медаль! Про це розповіли на сторінці Херсонського фізико-технічного ліцею.

У своїй роботі Ігор розглядає актуальну проблему сучасності – розробку системи моніторингу стану здоров’я людини у режимі реального часу. У результаті роботи створено пристрій, подібний до розумного годинника, який включає в себе ряд датчиків, що вимірюють основні параметри стану людини, та на основі отриманих даних аналізують її стан за авторською математичною моделлю. Розроблений пристрій можна використовувати не тільки в навчальних закладах, але і для людей багатьох інших професій, а також для особистого моніторингу здоров’я.

Вітаємо Ігора, а також наукового керівника проекту, кандидата технічних наук, учителя фізики Мєшкова Олександра Юрійовича та увесь колектив Херсонського фізико-технічного ліцею!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН