Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Флешмоб вишиванок пройде на Одещині

Департамент освіти і науки Одеської ОДА запрошує здобувачів освіти та освітян Одещини долучитися до онлайн-флешмобу «Освіта Одещини у вишиванці», приуроченого Всесвітньому дню вишиванки, який відзначатимемо 19 травня. Про це розповів директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександ Лончак.

Публікуйте у мережі фото, відео, малюнки, пісні і танці, присвячені вишиванці – броні українського народу! Не забудьте позначити свої дописи хештегом #Освіта_Одещини_у_вишиванці.

Друзі, вишиванка є символом, який об’єднує усіх українців. В умовах сьогодення, коли російська агресія проти України намагається знищити нашу історію та культуру, вишиванка набуває особливого значення, демонструє цінності, які є пріоритетними для держави, та стає символом перемоги. Це наша сучасна зброя проти ворога. Щороку в Одесі ми організовуємо і проводимо Мегамарш у вишиванках. До речі, в цьому році мав би бути 15-ий, ювілейний похід. Але чекаємо на перемогу, якій і присвятимо цю традиційну ходу.

А поки розраховую на вашу підтримку та активну участь в онлайн-флешмобі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН