Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Кривому Розі благодійний центр допоміг 20 тисячам людей з Херсонщини

Місяць тому у Кривому Розі депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко ініціював створення Благодійного центру «Українці переможуть» у Кривому Розі, який за цей час допоміг близько 20 000 жителям Херсонщини. Детальніше засновние фонду розповів у соціальних мережах:

З вірою у перемогу працюють волонтери Благодійного центру «Українці переможуть» у Кривому Розі, зустрічаючи жителів Херсонської області, які пізнали, що таке війна.

Цього тижня наші земляки нарешті змогли виїхати, вийти пішки з окупованої території.

Нині цей виїзд займає тривалий період, іноді з очікуванням проходу чи проїзду через блокпости у декілька діб, з ночівлею у Бериславі.

Тому ці люди потребують особливої підтримки: і матеріальної, і психологічної, затишку, гарячого харчування та напоїв, місця для перебування на ніч, аби визначитись, чи залишитись на деякий час у Кривому Розі, чи прямувати далі.

Цього тижня щодня у Благодійному центрі перебувало більше 100 осіб, а бувають дні і до 1000 зустрічаємо й розміщуємо. Люди отримують продукти харчування, речі першої необхідності, особистої гігієни, одяг та інше.

Є в центрі кімнати для перебування на ніч, окремо облаштовані – для матері та малюка, є місця, аби випрати одяг, прийняти душ і просто відпочити.

Ми раді кожному, кому можемо допомогти.

Наша команда волонтерів працює самовіддано, наближаючи перемогу!

Дякуємо нашим партнерам – міжнародним та всеукраїнським за підтримку, бо лише разом ми є міцними і незламними!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН