Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Прес-конференцію з нагоди проведення “Мельпомени Таврії” перенесли у Львів

У п’ятницю, 13 травня о 12:00, в Інституті стратегії культури (м. Львів) відбудеться прес-конференція з нагоди проведення XXIV Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії».

За свою багатолітню історію фестиваль жодного разу не скасовувався і не переносився, втім в умовах війни, цьогорічний фестиваль змінює формат проведення. Відтак «Мельпомена Таврії» відбудеться 10-19 червня, а кожен театр-учасник фестивалю представлятиме виставу у власному приміщенні, у своїх містах та країнах. На сьогодні заявки на участь у фестивалі вже подали 25 театрів з 6 країн світу — це Польща, Грузія, Румунія, Португалія, Туреччина, Україна. У програмі також літературна сцена.

Головною метою цьогорічного особливого фестивалю є солідарність із тимчасово окупованим Херсоном, аби кожен театр зробив свій творчий посил в підтримку українського міста, Херсонського театру та фестивалю «Мельпомена Таврії».

Про це та більше на прес-конференції розповість засновник і президент фестивалю Олександр Книга — театральний діяч, генеральний директор-художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша.

Формат конференції комбінований, до участі можна долучитися у zoom.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН