Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

333 родини отримали допомогу від фонду “Захист”

Саме стільком родинам з дітками НА СЬОГОДНІ надав Фонд громади міста Херсон “Захист” фінансову допомогу у 3400 грн. (неоподатковуваний мінімум). Це різні родини – і багатодітні, і які виховують дітей з інвалідністю, і з новонародженими малюками. Це родини з Херсона і районів Херсонщини, це мами з дітками – біженці з сіл області, де йдуть військові дії (Станіслав, Олександрівка, Широка Балка й ближні до Херсона громади Миколаївської області – Снігурівка, Братівка…)

Наразі Херсонщина – глибоко окупований регіон. Найбільше страждають, втративши роботу родини з дітками, тому вони і є приоритетом нашої допомоги.

Херсон прихистив біженців у навчальних закладах, готелях, приватних помешканнях. Люди не мають роботи, а значить і заробітків, а дітей треба кормити, лікувати.

Чому ми надаємо саме фінансову допомогу? Тому що у родин з дітками різного віку – свої потреби, тому мати кошти для них – особливо важливо!

Ми – не в Херсоні, але МИ – З ХЕРСОНОМ!

Маєш можливість допомогти діткам Херсонщини?

Раді будемо прийняти онлайн твою ПРИВАТНУ благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом»)

будемо вдячні за допомогу перерахуванням ВІД ЮРИДИЧНИХ ОСІБ за реквізитами:

Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»

р/р UA683052990000026007041101328

МФО 352479

АТ КБ «Приватбанк»

Призначення платежу – «Рятуємо разом»

Пост від Лариса Польская

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН