Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині між російськими військовими стаються сутички

Ситуація на лінії фронту, за останні декілька днів, майже не змінилася. Але раз по раз з’являються позитивні новини. Про них більше розповіли у групі “Новини Нововоронцовщини”:

Наші ЗСУ працюють по всіх позиціях ворога на лінії фронту, знищуючи їх ворожу техніку, боєприпаси та особовий склад. На фоні цих успішних подій у ворога виникають конфлікти між своїми угрупуваннями. В деяких моментах вони самі між собою здійснюють розбірки та вчиняють перестрілку (степові села).

Гуманітарних коридорів й досі не має. Загарбники не дають змоги навіть передати ліки в окуповані села.

На даний час все ще дуже не спокійно в с.Осокорівка. Для недопущення втрат серед цивільного населення, рух в напрямку села з нашої сторони здійснюється лише за попереднім погодженням.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. русское руководство продлило призыв для воплощения несправедливой войны против Украины. Те же бойцы, которые раньше побывали на данной войне, уже не вожделеют следовать в бой. Они конечно осмыслили, в Украине их абсолютно никто отнюдь не ждёт, а за погибель либо травму, российское военное руководство совсем не заплатит. Призанятно, прежде чем все граждане в рф уяснят, собственно что отправление их людей на несправедливую войну противу Украинского государства по праву считается преступной и предпримут отрекаться от этих предложений?

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН