Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник Чорнобаївської громади знаходиться у важкому стані в лікарні під наглядом російських військових

2 травня о 7 годині озброєними військовими було захоплено приміщення Чорнобаївської сільської ради. Зірвано Державний Прапор України, зламано замки у службових кабінетах та сейфах, проведено обшук, працівників не допущено до робочих місць, вивішено російський прапор. Про це повідомляють на сторінці Чорнобаївської сільської ради.

Того ж дня, після допиту, з приміщення сільської ради викрадено заступника сільського голови Родіонова Є.О. Інформація про місце його перебування наразі відсутня.

Також, за місцем проживання сільського голови Дудар І.М. військовими проведено обшук з пошкодженням майна. З 2 травня сільський голова перебуває у тяжкому стані в лікарні, а за самою лікарнею ведеться нагляд російськими солдатами.

Через відсутність на території громади мобільного зв’язку та Інтернету з 30 квітня по 4 травня не було можливості висвітлити достовірну інформацію про виниклу ситуацію.

Наголошуємо, що працівники сільської ради залишаються вірними присязі посадової особи місцевого самоврядування, відповідно якої продовжують вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватися Конституції України та законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки.

МИ УКРАЇНЦІ! Чорнобаївка – це Україна! Все буде Україна! Так було, є та буде!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН