Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Я теж боявся, і зараз боюсь». Макс Барських розповів, коли вивіз маму з Херсона і чому вирішив вступити до лав ЗСУ

Український виконавець Макс Барських, що зараз служить у лавах Збройних сил України, дав велике інтерв’ю українському Vogue. Він пояснив своє рішення служити.

В інтерв’ю Vogue Барських розповів, що у нього був квиток до США, де він мав там працювати над новим альбомом, на 22 лютого, проте політ він відклав до 24 лютого і вже нікуди не полетів. Він зізнався, що «має пережити цей досвід в Україні».

Співак, що народився у Херсоні, розповів, що в перші дні війни займався родинними справами, адже у нього багато родичів по всій Україні — він збирав рідних, а маму, яка не хотіла їхати з Херсона, вивіз звідти майже в останній момент перед окупацією.

«Після всіх моїх висловлювань в Інстаграмі моїм рідним було небезпечно перебувати в Херсоні. В Інтернет злили мій телефон, мою херсонську прописку, мені погрожували. Після всіх моїх висловлювань в Інстаграмі моїм рідним було небезпечно перебувати в Херсоні», — розповів він.

Також Макс Барських вперше прокоментував ЗМІ своє рішення вступити до лав ЗСУ, про яке він повідомив на початку квітня в Instagram. І розповів про свої функції.

@Zolotova Elizaveta

«Коли я був наодинці, я розумів, що мені некомфортно — і що я можу більше. Я просто місця собі не знаходив. Так, можна допомагати дистанційно, але цього не досить. Тому я вирішив доєднатися до ЗСУ — і тепер я у складі батальйону під Києвом. Поки, зрозуміло, записаний як резервіст, бо в мене немає військового досвіду. Мене призначили відповідальним за постачання. Вірю, що можу бути корисним у пошуках допомоги», — повідомив він.

Барських пояснив, що однією з головних причин, чому він вступив до ЗСУ, було бажання підтримати як бійців, так і кожного, хто ніколи не був пов’язаний із військовою справою, проте хоче захищати Україну, але відчуває страх.

«Я теж боявся, і зараз боюсь, звісно. Але коли я перебуваю на навчаннях, у батальйоні, то відчуваю єдність, і стає легше. Я вірю, що разом ми непереможні. Ну й мені особисто легше, коли я фізично присутній там, де можу бути корисним. Я інакше не можу. Цей мій дім, моє минуле, майбутнє. Це мої близькі. І коли хтось приходить і хоче забрати це, для мене він автоматично стає ворогом», — розповів він

Макс Барських зараз активно допомагає армії — працює з кількома благодійними фондами, закупаючи у Польщі спорядження, збирає гроші для армії та витрачає свої власні кошти. Він розповів, що зараз українські військові постійно потребують бронежилетів, форми, наколінників та окулярів, дронів і тепловізорів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН