Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чулаківська громада продовжує функціонувати: люди отримали соціальні виплати

На Херсонщині громади продовжують виживати в умовах окупації. Так у Чулаківській громаді люди отримали заробітні плати, пенсії та соціальні виплати. Про це розповів у групі “Чулаківська соціальна територіальна громада” Олександр Мусієнко:

Дорогі мої земляки, мешканці Чулаківської громади, завершується ще один весняний місяць, який наша громада проводить в тимчасовій окупації. Попри все, я разом з колективом сільської ради, роблю все можливе аби покращювати життя людей. Як і було мною зазначено раніше, всі працівники бюджетної сфери отримали заробітну плату, яка передбачена постановою Кабміну у військовий час у розмірі 2/3 від посадового окладу працівника. Пенсіонери та сім’ї з дітками отримали свої виплати, гарантовані державою.

Дякуючи старостам і небайдужим жителям майже по всіх селах проведені роботи по прибиранню місцевих кладовищ. У Чулаківці вчора почали завозити пісок на кладовище і продовжать це робити сьогодні.

Дякую, що моє прохання, як завжди, було підтримано Ігорем Євгеновичем та Геннадієм Анатолійовичом. Хотів подякувати за роботу і працівниці Люсі Михайлівні, яка тримає порядок на місцевому цвинтарі.

Звичайно війна внесла корективи у звичну для нас роботу: косити траву в парковій зоні, доглядати наш красень стадіон, вивозити сміття на кладовищі та багато чого іншого. Адже сьогодні в сільській раді не має пального і ресурсів для виконання цих робіт. Але я впевнений, що ситуація обов’язково покращиться і ми зможемо повернутися до звичного, притаманного нашій громаді життя!!! Отож, тримаємося, все буде добре, все буде Україна!!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН