Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Криворізькому центрі святкували Великодень біженці з Херсонщини

Бойові дії проходять на Херсонщині на Бериславщині. Чимало людей покидає рідні місця, однак їх радо зустрічають волонтери Благодійного центру “Українці переможуть!” у Кривому Розі, де створені всі умови для їх тимчасового перебування. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко, який заснував його , аби допомагати землякам:

“Чимало українців це свято відзначає поза межами своєї рідної домівки, хто в окупації, під гуркіт грамат, поряд з тими, кого вдалось прихистити, допомагаючи пережити цей складний воєнний час.

Це – випробування для кожного, це – перевірка на міць і єдність нашої держави.

Впевнений, що добро переможе зло, наші українські воїни зроблять все можливе, аби моя рідна Херсонщина позбулася ворога і розквітла.

Але потрібен час і віра.

Так поступово звільняють наші війська Херсонщину.

Наша команда робить все можливе, аби допомогти родинам Бериславщини у Благодійному центрі “Українці переможуть!” (м. Кривий Ріг), які через бойові дії покидають рідні місця.

У Великодню ніч у центрі залишилось на ніч майже 100 осіб, які свято зустрічають у безпеці разом з нашими волонтерами.

Навіть на свято російські загарбники не зупиняють вогонь, гатять по наших містах і селах, відмовившись від пропозиції Великоднього перемир’я. Ми боремося з підступним ворогом, жорстоким і цинічним. Але правда за нами”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН