Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Доля викраденого Андрія Путілова залишається невідомою вже 16 днів

Жодної звістки про керівника Механічного заводу Андрія Путілова немає вже 16 днів. Саме 9 квітня його забрала група осіб, яка не представилася, з власного дому у Херсоні.

Нагадаємо, що Андрій Путілов, керівник заводу був також меценатом, громадським діячем, в минулому політиком та є сином відомого у всьому Херсоні Путілова Станіслава Ісидоровича, якого шанують та поважають всі ветеранські кола.

Трудовий колектив заводу, а це більше 200 осіб занепокоєні долею очільника заводу Андрія Путілова, який завжди міг знайти вихід з будь-яких кризових економічних ситуацій.

«У складні часи керівництво підприємства завжди підтримувало кожного працюючого: від металургів до різноробочих. Колектив разом пройшов серйозні випробування під час карантину, завод і виконував вчасно замовлення, і стабільно сплачував зарплату, всі мали соціальний пакет. Ми занепокоєні тим, що в 21 сторіччі у Херсоні просто пропадають люди. Невідомість вбиває рідних нашого керівника. Андрій Путілов для кожного працюючого – близька людина. Звертаємось до до всіх, хто нас чує, за допомогою провести заходи з винайдення та визволення очільника Механічного заводу Андрія Путілова», – написали у своєму зверненні до журналістів та редакцій працівники заводу Володимир Красовський, Олексій Задніпряний, Станіслав Іванов та інші.

Хочемо зазначити, що розповідаючи про ситуацію в Херсоні у прямому ефірі телебачення Ігор Колихаєв, міський голова Херсона, зазначив, що в місті зникають активні громадяни, серед них і керівник Механічного заводу Андрій Путілов.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН