Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонтеплоенерго просить сплатити кошти за надані послуги в опалювальний період

МКП «Херсонтеплоенерго» висловлює слова подяки перш за все – сумлінним платникам, які незалежно від складних реалій сьогодення, знаходять можливість своєчасно розраховуватись за послуги теплопостачання.

Працівники підприємства щодня і навіть під обстрілами зберігали тепло в будинках та квартирах тисячі херсонців, виконували аварійні роботи в часи коли в нашому місті проходили активні бойові дії.

На сьогодні основним завданням міського комунального підприємства “Херсонтеплоенерго” є підготовка до опалювального сезону 2022-2023 рр. міста Херсона.

Наш колектив завжди намагається якісно виконувати свої зобов’язання, усім нам важливо, щоб комунальні підприємства міста мали можливість працювати безперебійно. Диспетчерська служба, оперативно-виїзні бригади та інші служби підприємства працюють у штатному режимі, виконують ремонтні роботи.

Сплата за комунальні послуги в сьогоднішніх умовах є великою допомогою та підтримкою для нашого підприємства, яке працює у надскладних обставинах і потребує ресурсів.

Просимо всіх, хто має таку можливість, своєчасно оплатити послуги за опалення, сьогодні це можна зробити у відділеннях УКРПОШТИ, в касі підприємства за адресою Острівське шосе, 1 або звичним для вас способом.

Ваші платежі нададуть нам можливості забезпечити здійснення необхідних витрат на придбання необхідних матеріалів та виконання робіт згідно правил технічної експлуатації котелень та теплових мереж, розрахуватись за газ та електропостачання, забезпечити працівників, нашого підприємства заробітною платою і як завжди вчасно розпочати опалювальний сезон.

Просимо здійснювати оплату за надані послуги з опалення, віримо у Вашу підтримку!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН