Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Путілов перебуває у полоні вже 10 днів: відсутня будь-яка інформація

Вже 10 днів нема жодної звістки про відомого у Херсоні керівника металургійного підприємства, громадського діяча Андрія Путілова. Про це повідомив у соціальних мережах депутат Херсонської обласної ради Олександр Співаковський:

Відсутність інформації просто вбиває його родину та нас – його друзів, всіх, хто з ним перетинався на життєвому шляху. А таких людей тисячі лише у Херсоні… Кожного дня ми запитуємо один в одного: чи стало щось відомо про Андрія? Й досі не можемо усвідомити, що у ХХІ столітті, в Україні може зі свого будинку зникнути людина, яка зробила стільки добра, стільком допомогла.

Багато хто з херсонців знає, що одним з напрямків діяльності Андрія Путілова була підтримка ветеранів, дітей війни Другої Світової війни та ветеранів Суднобудівного заводу. З великою шаною він ставився до мужності та подвигів учасників тієї війни, до визволителів Херсона, до всіх, хто відбудовував та розвивав місто після війни. За сприяння Андрія Путілова була проведена велика робота з увічнення пам’яті людей, які брали участь у Другій Світовій війні. Підтримувалися ним й власні багаторічні традиції. У травні – вітати ветеранів напередодні Дня Перемоги, відвідувати учасників війни вдома, збирати їх на своєму підприємстві для спілкування та привітань. У жовтні – запрошувати на завод ветеранів Суднобудівного заводу та разом згадувати, як створювалося підприємство, віддавати шану легендарному директорові Всеволоду Заботіну.

Навіть у страшному сні Андрій Путілов не міг собі уявити, що війна зі всіма її жахіттями знову прийде на нашу землю, що Херсонщина буде у вогні, в окупації… Він не поїхав з Херсона, він був зі своїми земляками. А тепер ми не знаємо де він, що з ним. Молимось й чекаємо! Віримо, що дуже скоро зможемо обійняти Андрія, а він обійме свою родину, ветеранів, херсонців та особисто побажає всім Перемоги та Миру!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН