Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині почали відновлювати найбільш зруйновану ділянку дороги

Розпочали відновлення найбільш зруйнованої ділянки дороги Н-33 Одеса – Білгород – Дністровський – Монаші/М-15/, км 98 – км 104. Про це розповіли у Службі автомобільних доріг.

Ділянка протяжністю 6 кілометрів з’єднує села Розкішне та Монаші у Білгород – Дністровському районі.

У цей непростий для нашої країни час – наш обов’язок забезпечити сталий та якісний проїзд для всіх видів автотранспорту. Тому Служба автомобільних доріг в Одеській області прийняла рішення невідкладно розпочати аварійний ремонт ділянки дороги Н-33 за рахунок експлуатаційного утримання.

Нагадаємо, що у цьому році планувалося розпочати повноцінні ремонтні роботи з реконструкції цієї ділянки дороги. Проєктні роботи були вже на фінальній стадії, але вторгнення окупантів на наші землі поставило під сумнів завершення проєктні робіт. Наразі проєктні роботи з реконструкції дороги Н-33 знаходяться на паузі. Тому було прийнято рішення розпочати роботи з аварійного ремонту, який не потребує проєктної документації та значно дешевший за реконструкцію. Цей вимушений захід забезпечить тимчасовий, але якісний проїзд.

Після завершення воєнних дій відновляться проєктні роботи та розпочнуться ремонтні роботи з реконструкції ділянки, які передбачатимуть укріплення основи, два шари асфальтобетону та розширення проїзної частини дороги.

Нагадаємо, що минулого року велися роботи з капітального ремонту на ділянці дороги Н-33 у місті Овідіополь. Було влаштовано нову основу дороги та два шари асфальтобетону на ділянки протяжністю 5 кілометрів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН