Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вхід у стаціонар херсонської лікарні закрили для відвідувачів з міркувань безпеки

Сьогоднішня інформація з лікарні ім.Є.Карабелеша не про те як сімейні лікарі і педіатри надають консультації пацієнтам Херсона. Не про те як медсестри роблять перев’язки і проводять фізіопроцедури. Не про видачу медпрепаратів і не про вакцинальну кампанію. Як не дивно у час, коли ми всі маємо бути згуртовані і єдині, мова піде про людяність і порядність.

Особливо це стосується стаціонару КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша».

Ще з того часу як на території держави діяли карантинні умови через Ковід, у приміщенні лікарні були введені певні обмеження з відвідуванням. Нікого з близьких і рідних пацієнтів до палат не пускали, передачі передавали чергові медичні працівники. Також діяв масковий режим. Одне слово, жорсткий карантин.

Сьогодні ситуація набагато складніша. Всі відділення стаціонару працюють безперебійно. Медики перебувають на робочих місцях і вчасно та кваліфіковано допомагають людям. І в нинішніх умовах на одному із чільних місць – безпека як хворих, так і медперсоналу.

Здавалося б, це і так зрозуміло. Об’єкт хоч і не режимний, але дбає не лише про одужання людей, а й про недопущення непередбачуваних ситуацій. Однак, не всі це розуміють до кінця і поводяться, м’яко кажучи, зухвало і зневажливо. І що неприємно, дозволяють собі словесні образи.

Звертаємося до всіх, кому доводиться навідувати своїх рідних і близьких у лікувальному закладі чи вже забирати їх додому після виписки: будьте вихованими і дотримуйтеся правил, встановлених на території лікарні. Чемність і взаєморозуміння ще ніхто не відміняв. Не потрібно виплескувати свою нестриманість чи негативні емоції на людей, які просто виконують на чергуванні поставлені перед ними завдання. І якщо вхід до відділень стаціонару заборонено, то це не значить, що там відбуваються якісь неприпустимі речі, просто слід зачекати або ж скористатися телефонним зв’язком.

І не важливо, що зараз воєнний час, бо й у мирний людяність і порядність ніхто не відмінить.

Щиро вдячні за взаємність і підтримку. І будьте здорові.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН