Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Боєць мотопіхотної бригади одружився за спрощеною процедурою

Кабінет міністрів України спростив укладання шлюбів із військовослужбовцями за їхньої відсутності під час реєстрації шляхом подання заяви, засвідченої керівником.Про це повідомляє інформаційне видання “Український Південь” з посиланням на Херсонську міську раду.

Такою можливістю скористувався один з бійців 60-ї окремої піхотної бригади, яка перебуває у складі угруповання військ «Південь», – повідомляють в Угрупуванні.

«Ми вже певний час намагалися одружитися, але у зв’язку з постійною відсутністю мене вдома доводилося відкладати подачу заяви до відповідного органу. Дізнавшись про спрощення укладання шлюбу, я не вагаючись зателефонував майбутній дружині і ще раз отримавши її згоду пішов до командира. Я повідомив його про власне бажання та попросив допомоги, на що він зреагував позитивно та допоміг написати заяву і погодити її. Через короткий термін було засвідчено факт укладення мого шлюбу. Дякую всім хто допоміг мені та моїй дружині зареєструвати шлюб, тепер ми – офіційно подружжя.», – розповів військовослужбовець.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН