Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українці почали допомагати мешканцям Ірпеня: як долучитися

Про історію волонтерської допомоги від людини, яка сама залишилась ні з чим розповів у соціальних мережах Рефат Чубаров:

Мій товариш Ігор був змушений покинути Крим після його окупації у 2014 році. Оселився в Ірпені під Києвом, де за 8 років зміг звести для своєї сім’ї невеликий будинок. Цей будинок тепер вщент зруйнований російськими окупантами тиждень тому.

Ігор цими днями на своїй машині організовує постачання продуктів для тих мирних жителів, хто залишився у Бучі та Ірпені.

На завтра його попросили привезти хліб у Бучу та Ірпінь – Ігореві треба знайти в Києві тих, хто зможе до завтра спекти і сплатити 300 булок хліба, які він сам розвезе нужденним мешканцям Бучі та Ірпеня.

Будь ласка, хто може допомогти через Ігоря жителям звільнених Бучі та Ірпеня, напишіть мені в личку та вкажіть свої контакти, за якими можна терміново зв’язатися.

UPD: 18.00 Кримчанина, у якого російські солдати спалили його будинок в Ірпені, звуть Макс Ігошин (вище я назвав його Ігорем) і це він сьогодні роздавав хліб мешканцям звільненого Ірпеня.

Макс дав згоду на публікацію його справжнього імені та номер банківської картки

Макс зобов’язався перед жителями, що приїде і завтра, тобто 05 квітня 2022 року, в Ірпінь і привезе хліб, тушонку, інші продукти та найбільш потрібні літнім людям ліки.

Треба допомогти Максу Ігошину у його благодійній місії. Номер його банківської картки в ПриватБанку – 4731 2191 2232 0405 Ігошин Максим Михайлович

Будь ласка, підтримайте.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН