Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Села на Херсонщині почали отримувати гуманітарну допомогу

Про це у соціальних мережах розповів депутат обласної ради Ігор Йосипенко:

“ХЕРСОНЩИНА – ЦЕ УКРАЇНА.
УКРАЇНЦІ ПЕРЕМОЖУТЬ!!!
Дякуємо за гуманітарну допомогу родинам Кочубеївської громади та інших сіл. Віримо в Збройні сили України! Слава Україні!
Херсонщина – це Україна! Україна переможе!

Іван Дударь
Сьогодні мав честь долучитися та попрацювати на благо рідної Кочубеївської громади спільно з командою депутата Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка, які доставили, для передачі жителям нашої громади, а також і до сусідніх сіл гуманітарну допомогу у розмірі 90 куб. ( 24 тони) всього по 16 населених пунктах Херсонщини, які звільнені ЗСУ та тих, що ще під окупацією росіян.
Вдячні всім мужнім хлопцям з великим серцем за допомогу: і тим, що за власний кошт доставили цей вантаж з Європи, і тим, що доставили дану допомогу в громаду для роздачі населеню. А це зокрема: і продукти, і дитяче харчування, і засоби гігієни та інше – речі, які так необхідні жителям громади і навколишніх сіл через гуманітарну кризу.
Херсонщина – це Україна. Українці переможуть!!

P.S : ЗАГРАДІВКА, КАМ’ЯНКА, КОЧУБЕЇВКА, КРАСНІВКА, МИКІЛЬСК, НАТАЛИНЕ , НОВА ШЕСТІРНЯ, НОВОБРАТСЬКЕ, ОРЛОВО, ПРИГІР’Я, РІВНОПІЛЛЯ, РОЗІВКА, СВІТЛІВКА, СВОБОДНЕ, БІЛА КРИНИЦЯ, РУСЬКЕ-МАР’ЯНЕ”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН