Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ціна газу у квітні для побутових споживачів залишається незмінною – Запоріжгаззбут

У квітні вартість кубічного метра газу у тарифах “Твій газ Річний” та “Твій газ Рівномірний платіж” становитиме 7,99 грн/м3. Ціна на природний газ для населення в рамках зазначених тарифів зафіксована до 1 травня 2022 року.

Постачальник ТОВ “Запоріжгаз Збут” у повному обсязі виконує свої зобов’язання перед споживачами. Ми стабільно поставляємо газ, не відключаємо боржників, не нараховуємо штрафів.

Ми звертаємось до клієнтів із проханням: будь ласка сплачуйте за газ. Адже тим самим кожен з нас робить свій внесок в економічну стабільність України.

Сплатити газ без комісії можна через вайбер-бот ТВІЙ ГАЗЗБУТ https://bit.ly/3vRPOjQ чи використовуючи кнопку «сплатити за газ» на сайті компанії https://zpgaszbut.com.ua.

Нагадуємо, що заборгованість за житлово-комунальні послуги може стати причиною скасування субсидії на наступний опалювальний сезон.

Субсидія призначається органами соціального захисту населення строком до дати закінчення опалювального або неопалювального сезону, за умови якщо у споживача відсутня прострочена заборгованість за ЖКП за більше, ніж три місяці на суму понад 680 гривень.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН