Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Нової Каховки закликав бізнесові структури громади відновити свою діяльність

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко звернувся до підприємців та жителів громади. Звернення опублікували на Фейсбук-сторінці Новокаховської міської територіальної громади:

«Шановні підприємці Новокаховської громади!

Закликаю усі бізнесові структури, розташовані на території Новокаховської громади, відновити свою діяльність, повернути на робочі місця трудові колективи та, при можливості, залучати до праці переселенців.

Сьогодні ваша допомога як ніколи потрібна громаді. Має бути відновлена робота підприємств харчової промисловості та торгівля усіма видами продовольчих та промислових товарів. Також важливо відновити роботу найбільшої кількості виробничих структур, які працювали до початку воєнного стану. Влада міста готова всебічно підтримати як діючі підприємства, так і новостворені виробничі структури.Адже нам всім потрібно дбати про наповнення міського бюджету.

Наразі населені пункти громади забезпечені водою, електрикою, газом, працюють усі без винятку виконавчі органи і структурні підрозділи міської влади, медичні заклади та соціальні служби, надається значна гуманітарна підтримка окремим верствам населення, підтримується належний санітарний стан та вивозяться побутові відходи. Все це та багато іншого потребує значної бюджетної підтримки, яка напряму залежить від бізнесової діяльності підприємців громади. Зазначу, що Уряд країни значно полегшив ведення підприємницької діяльності і зменшив податковий тиск на бізнес.

Отже влада міста чекає на сплату хоча б того мінімуму, який дозволить їй підтримувати життєдіяльсть громади. Прошу також зважити на те, що більшість мешканців громади отримує зарплати та пенсії на карткові рахунки. Тому дуже важливо проводити розрахунки у безготівковий спосіб.

Разом з тим і бізнесу і мешканцям громади важливо пам’ятати про своєчасні розрахунки з комунальними підприємствами міста. Саме від цього напряму залежить життєдіяльність громади. Всі побутові блага сьогодення, якими ми звикли щоденно користуватись, потребують оплати. Адже без цього діяльність комунальних підприємств може просто зупинитись. Сьогодні бюджет не взмозі надати їм необхідної підтримки.

Саме тому звертаюсь до свідомості кожного жителя громади: тільки разом, підтримуючи один одного, ми здатні подолати усі труднощі і забезпечити себе і свою громаду всім необхідним для нашої з вами життєдіяльності.

ТРИМАЙМОСЯ!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН