Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській ТЕЦ інформують стосовно питань реєстрації, нарахувань та руху коштів

Дізнатись нарахування, звірити проведені оплати та сплатити онлайн – все це можна зробити на сайті www.tec.ks.ua у кабінеті користувача. Аналізуючи історію комунікації зі споживачами з цього приводу, фахівці Херсонської ТЕЦ дають декілька порад початківцям.

РЕГІСТРАЦІЯ.

Заповніть форму реєстрації, налаштувавши українську мову на клавіатурі вашого гаджета. Якщо зареєструватись не виходить – телефонуйте за номером 0552 36-64-03. У ТЕЦ звірять персональні дані та нададуть допомогу.

ОСНОВНІ РОЗДІЛИ.

На головній сторінці кабінету, крім персональних даних, відображається сума боргу, у тому числі абонплата. Якщо у вас виникли запитання щодо суми боргу – вам до розділу Розрахунки. Нарахування за теплову енергію – це місячна плата за опалення, у горішньому правому куті цього розділу випадаючий список дозволить переключитись на таблицю абонплати. Сальдо початкове та кінцеве містять інформацію щодо того, як змінилась сума боргу у межах розрахункового місяця. Розділ Оплати дозволяє відслідкувати рух грошових коштів. (ІНФОРМАЦІЯ ОНОВЛЮЄТЬСЯ ОДИН РАЗ НА ТИЖДЕНЬ, ЩОПОНЕДІЛКА!).

ОНЛАЙН-ОПЛАТА послуги опалення у кабінеті користувача можлива через додаток Приват 24 та МТБ банк.

Служба ПІДТРИМКА. Якщо у вас виникли запитання щодо виставленої плати, зарахованих коштів, реквізитів та інше, ви можете написати оператору служби Підтримка та отримати консультацію.

І на сам кінець: у березні 2022 року кількість зареєстрованих користувачів на сайті перевищила відмітку у 10 000. Долучайтеся й завжди будьте поінформовані щодо стану вашого рахунку з опалення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН