Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директор Укргідроенерго повідомив про роботу компанії в умовах війни

Бліцкриг не вдався. Українці вщент розбили наполеонівські плани рф взяти Україну за кілька днів.
Вже місяць ми даємо гідний супротив агресору на всіх фронтах. Попри значні руйнацію, масові переселення та непоправні втрати серед мирного населення, ми маємо надійний тил, направлений на справну роботу економіки в країні.

Про важливість роботи в умовах війни постійно наголошує й генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота. Він зазначає, що підприємства мають стати пліч-о-пліч з державою для перемоги над ворогом:

“Це важливий крок, який наближає нашу спільну перемогу. Адже податки працюючих підприємств – це забезпечення наших воїнів на передовій. Тил має працювати на фронт”, – наголошує Ігор Сирота.

Нині всі філії компанії продовжують роботу, як єдиний організм та забезпечують електроенергією Об’єднану енергосистему України. Це щоденна важлива і кропітка праця.

“Ми продовжуємо проводити планові ремонтні роботи та тісно співпрацюємо з підрядниками, – розповідає заступник начальника електротехнічного цеху Філії “Каскад Київських ГЕС і ГАЕС” Олександр Захарчук. – Наразі спільно з ТОВ “Вишгород-СГЕМ” працівники електротехнічного та турбінного цехів здійснюють роботи з капремонту дев’ятого гідроагрегату. Працюємо в штатному режимі. Працівники мотивовані та спокійні, адже зайняті улюбленою справою. Це підтримує їх моральний дух.”

“Напірний фронт повністю підготовлений до пропуску весняної повені. Проводяться роботи з усунення дефектів камери робочого колеса першого гідроагрегату. В рамках робіт по гідроагрегату №9 вже встановлено гідрокришку та на фінішній прямій роботи зі встановлення гідроперетворювача, – зазначає начальник турбінного цеху Філії “Каскад Київських ГЕС і ГАЕС” Віктор Полянський. – Також виконуємо інші поточні роботи для підтримки працездатного стану обладнання і чекаємо на перемогу. А вона однозначно буде за нами!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН