Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Солістка Kazka Олександра Зарицька виконала гімн України в самому центрі Нью-Йорка (відео)

Популярна українська співачка Олександра Зарицька полетіла в США, де продовжує активно працювати на інформаційному фронті і розповідати, що насправді відбувається в Україні.

Як і багато українських зірок, солістка групи Kazka Олександра Зарицька з першого дня війни в Україні активно включилася в боротьбу проти російських загарбників. Спочатку 29-річна артистка плела на Закарпатті маскувальні мережі і займалася збором коштів для ЗСУ, а так само регулярно публікувала пости в своєму Instagram, де розповідала про звірства окупантів на українській землі. А кілька днів тому Зарицька повідомила, що знаходиться в США.

«Це не туристична поїздка. Я приїхала сюди, щоб представити Україну в рамках конференції та музичного фестивалю @sxsw в Остіні, і для мене це можливість розповісти всю правду про жахливий Російський терор в Україні», – написала Олександра.

За час перебування в Штатах співачка вже встигла виступити на кількох телевізійних каналах і розповісти всьому світу про війну в Україні і про те, що переживає український народ через вторгнення російських військ. Про все це знаменитість розповідає у своєму мікроблозі.

Солістка групи KAZKA Олександра Зарицька опублікувала нове відео, де показала, як вона в самому центрі Нью-Йорка акапельно співає гімн України, в той момент, як над її головою піднімається синьо-жовтий прапор рідної країни. Подивитися можна за посиланням: https://www.instagram.com/tv/CbenOYojY6t/?utm_medium=copy_link

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Clutch.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН