Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні правопорядок забезпечує народна дружина (відео)

З початку вторгнення російських військ довелось по-новому організовувати місцевій владі Херсона систему правопорядку. Так було створено народну дружину, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку депутата Херсонської міської ради Іллі Карамалікова.

«Дякую херсонцям, які долучились до створення народної дружини. Завдання народної дружини – це охорона правопорядку та захист майна городян. Деякі підприємці пішли шляхом залучення охорони лише на свої об’єкти. А є підприємці, бізнес яких далеко за межами Херсонщини, вони підтримали ідею створення і функціонування народної дружини. Андрій Кореневськй, Сергій Ратушний виділили 50 тисяч гривень на потреби цієї організації, на підтримку людей, які ходять і охороняють наше місто від грабіжників та мародерів.

Також великий внесок зробила і підприємиця Юлія Кисельова. Хочу подякувати кожному, хто долучився до цієї справи. Бо наше завдання зберегти місто. Все буде добре, все буде Україна”, – додав Ілля Карамаліков.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН